• Liefdevol kleinschalig familiebedrijf.

  • Verse zelfgekookte warme maaltijden

  • Ruim aanbod van verschillende activiteiten

  • Ruime en verzorgde binnen- en buitenruimtes.

  • Flexibele opvang (ruildagen, halve dagen).

Als de bel van school gaat en de school uit is, wordt uw kind door ons opgehaald.

Samen wandelen we - gehuld in goed zichtbare hesjes van De Liefde - naar de opvang. Aan de lange keukentafel praten we over wat ze hebben gemaakt en bezighoudt en genieten we samen van een warme maaltijd. Daarna is het tijd voor spelen en bewegen, afhankelijk van wat de kinderen willen. Met een gezond tussendoortje en water om vijf uur volgt uiteindelijk met het ophalen van de kinderen - tot uiterlijk half zeven - de dagafsluiting. Op woensdag starten we de middag al om half één met de warme maaltijd. Daarna volgt eenzelfde, maar dus langer middagprogramma. 

Doordat we een gemiddeld maximum van twintig kinderen per dag aanhouden, is er veel aandacht voor elk kind. Voor elke tien kinderen is er één pedagogisch medewerker (volgens de landelijke regels, zie de website 1ratio.nl). Ook houden we vast aan het zogenoemde open-deuren-beleid, waarbij de kinderen met elkaar en door elkaar gebruik kunnen maken van de ruimtes.  

Het bijzondere aan Kinderopvang De Liefde is dat er veel aandacht is voor de creatieve ontwikkeling van het kind, waaronder ook sport en spel. Met de oudere kinderen werken we ook aan educatieve thema's zoals gezond eten, gezond koken, meer bewegen en omgaan met zakgeld. Wij hebben een aparte keuken waar de kinderen dagelijks onder begeleiding kunnen helpen bij het klaarmaken van de warme maaltijd.

Zoeken

Kinderopvang De Liefde

Bilderdijkstraat 27  1052NA Amsterdam
info@kinderopvangdeliefde.nl  020 752 7619
IBAN NL02ABNA0601371909  KvK 57369356
LRK KDV 755710599  LRK BSO 152936920